نیاسرویس همراه همیشگی شما

انواع پکیج دیواری

 

تعمیر انواع پکیج دیواری

  شما چه پکیجی را برای خود در نظر دارید؟ :)              مدت زمان تقریبی مطالعه مقاله: 5 دقیقه 

 

پکیج ها دستگاهی برای گرم کردن خانه یا ساختمان های تجاری با استفاده از گرمایش از کف، رادیاتور و فن کویل هستند و آب گرم شوفاژ هر یک از واحد ها را تامین می نماید. همچنین برای صرفه جویی در مصرف انرژی می توان از ترکیب کویل آب گرم و پکیج استفاده نمود و به این صورت گرمای بهتر با هزینه کمتری خواهید داشت و به راحتی به جای یک کابینت دیواری یا زمینی می توان نصب نمود.

انواع پکیج 

   زمینی: 

این نوع از پکیج بر روی زمین قرار گرفته و نصب می شود. کارکرد آن بدون صدا بوده و فضای بیشتری نسبت به پکیج دیواری اشغال می کند. 

پکیج زمینی

دیواری:

این دستگاه روی دیوار مانند یک کابینت نصب شده و فضای خیلی کمی را اشغال می کند. دسترسی راحت یکی از امتیازات این پکیج میباشد.

پکیج گرمایشی

دارای دودکش:

امروزه تقریبا تمام پکیج ها دارای دودکش هستند. البته در گذشته پکیج هایی وجود داشت که برای محیط های بزرگ که تهویه مناسبی داشتند استفاده می شد که دودکش نداشتند اما امروزه این پکیج ها تقریبا تولید نمی شوند.

دارای فن:

پکیج ها برای خارج شدن محصولات ناشی از احتراق گاز از دو روش استفاده می کنند یک روش بصورت تهویه طبیعی و روش دیگر تهویه اجباری است. در تهویه طبیعی از ویژگی سبکتر بودن هوا و گاز گرم برای تخلیه گاز استفاده می شود که برای این کار لازم است دود کش در ارتفاع بالاتر قرار گرفته و مقطع آن نیز بزرگتر است.

اما در روش تهویه اجباری از یک فن برای تخلیه استفاده می گردد که توسط یک فن هوای تازه را به درون کوره یا محل احتراق پمپ کرده در نتیجه باعث افزایش فشار شده و در نهایت گاز خروجی با فشار بیشتری از دودکش تخلیه می شود و نیاز به دودکش با مقطع بالاتر نیست ولی باید برای هوای ورودی یک کانال یا مسیر در نظر گرفت که معمولا از دود کشهای دو جداره برای این عمل استفاده میشود. 

 

 

انواع پکیج گرمایشی دیواری و زمینی بر اساس نوع سوخت مصرفی:

  1.  پکیج گازسوز (دیواری و زمینی بدون صدا )
  2. پکیج دوگانه سوز (زمینی با قابلیت نصب در موتور خانه یا انباری خارج از واحد مسکونی )
  3. پکيج برقی (دیواری و زمینی بدون صدا )
  4. پکیج گازوئیل سوز (زمینی با قابلیت نصب در موتورخانه یا انباری خارج از واحد مسکونی )  

نکته قابل توجه اینکه پکیج های شوفاژ گازوئیل و دوگانه سوز که از انواع پکیج های گرمایشی زمینی می باشند اکثرا در ویلاها و ساختمان های یک طبقه مورد استفاده قرار می گیرند.

علاوه بر آن پکیج های برقی اکثرا در مناطقی استفاده میشوند که معمولا دسترسی به گاز شهری وجود نداشته باشد.

پکیج

 پکیج های نسل جدید سر و صدای بسیار کمی داشته و نیز سیستم حفاظت در برابر یخ زدگی ، راندمان حرارتی بالا ، سیستم عیب یابی الکترونیکی ، فن و دودکش دوجداره جهت تامین هوای کافی احتراق و خروج کامل دی اکسید کربن و قابلیت برنامه ریزی کارکرد روزانه و هفتگی دارند.

شرایط مناسب برای مکان نصب پکیج های دیواری گازی:

  • بالای وسایل گرمازا به خصوص اجاق گاز قرار نگیرد.
  • دستگاه با دیوار مقابل در فاصله حداقل یک متری باشد.
  • دستگاه با دیوار مقابل یا کابینت همجوار خود در فاصله حداقل 15 سانتی متری باشد.
  • حداقل فاصله از کف تا پایین پکیج 120 سانتی متر باشد.
  • فاصله ی عمودی از کلاهک تعدیل دودکش تا دریچه دودکش پکیج باید حداقل 30 سانتی متر باشد.
  • به هیچ عنوان نباید کلاهک تعدیل پکیج را به دریچه دودکش درون دیوار نصب کرد و باید در کمترین حالت ممکن 30 سانتی متر پایین تر از دریچه دودکش نصب شود. هرمقدار که پکیج را نسبت به دریچه دودکش آن پایین تر نصب کنید بهتر است. زیرا هرچه فاصله پکیج به دریچه بیشتر شود سبب زیادتر شدن مکش دستگاه می گردد.  
  • اگر شما میخواهید پکیج دیواری دودکش دار خریداری نمایید و می خواهید دستگاه را در درون کابینت نصب کنید، حتما به یاد داشته باشید که پکیج برای احتراق به اکسیژن کافی احتیاج دارد، پس حتما باید درب کابینت بصورت کرکره ای باشد تا پکیج بتواند اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط دریافت نماید. 

 برای دریافت اطلاعات بیشتر و نصب پکیج دیواری می توانید از سایر مقالات وبسایت niaservice.ir استفاده فرمایید!

 

مکان مناسب نصب پکیج

 

نکات مهمی که هنگام انتخاب پکیج دیواری و زمینی باید درنظر گرفت

به طور کلی پکیج دیواری و زمینی دستگاهی است که به جای موتورخانه مرکزی قادر به تأمین همزمان آب گرم مصرفی و شوفاژ میباشد و علاوه بر بازدهی انرژی بالاتر و مصرف سوخت کمتر نسبت به موتور خانه مرکزی، باعث حذف لوله کشی های وسیع در ساختمان ها و همچنین مستقل شدن هر یک از واحدها از نظر گرمایشی میشود. 

پکیج شوفاژهای دیواری قادر هستند با گرم کردن آب تا دمای پایین تر از نقطه جوش در فشار اتمسفریک، نیازهای دمایی ساختمان ها را تامین کنند. این نیازهای دمایی می تواند شامل گرمایش هوای محیط یا آب گرم بهداشتی مصرفی باشد. با توجه به اینکه پکیج ها از سوخت گاز تغذیه می کنند و محصولات تولیدی آن ها نیز آب داغ است، رعایت جزئیات و اصول تنظیمات در آن ها بسیار ضروری است. تنظیمات پکیج دیواری می تواند شامل نصب، راه اندازی یا تنظیمات عملکردی سیستم باشد.

نیا سرویس فعال در زمینه فروش، نصب و تعمیر انواع پکیج در تهران میباشد و شما می توانید برای تعمیر پکیج و نصب پکیج با نیا سرویس تماس بگیرید.

 

تعمیرات انواع پکیج تهران

مزایای پکیج دیواری

  • مصرف کننده در استفاده مستقل است
  • در مصرف انرژی صرفه جویی بیشتری صورت میگیرد
  • دسترسی آسان تری به این پکیج وجود دارد
  • شخصی سازی شرایط بهره برداری از تاسیسات 
  • هزینه های مصرف انرژی کاهش می یابد
  • هزینه تعمیرات کاهش می یابد
  • از عایق کاری بی نیاز میشود
  • حجم کمی را اشغال میکند
  • از محیط زیست حفاظت میکند
  • آب گرم فوری تامین میشود 
  • علاوه بر آن آب گرم دائمی تامین میگردد
  • هوشمندی پکیج در تخصیص انرژی وجود دارد
  • امنیت بیشتری دارد
  • کارکرد آن بصورت آرام و بی صدا است.

معایب پكيج شوفاژ ديواری گازی

  1. عمر کمتر این سیستم نسبت به موتورخانه مرکزی
  2.  اشغال فضای درون واحد
  3.  کارایی کمتر در متراژهای بالای ۳۰۰ متر

پارامترهاي مهم براي انتخاب پكيج شوفاژ ديواری گازی 

  • نحوه قرارگیری دودكش ساختمان که باید بصورت عمودی تا بام یا دارای مسیر افقی باشد.
  •  سطح زیر بنا یا متراژ واحد مسکونی مورد توجه  قرار بگیرد. 
  • مقدار آبگرم مصرفي مورد نیاز در نظر گرفته شود.
  • نکته مهم تامين هوای تازه یا اكسيژن مورد نياز برای احتراق سوخت مصرفی پکیج میباشد.

طبق مقررات حداقل متراژ قابل تایید برای نصب پکیج شوفاژ در واحد آپارتمانی (مسکونی یا اداری ) 64 متر مربع می باشد و در غیر اینصورت تعبیه دریچه تامین هوای تازه جهت احتراق مناسب در محل نصب پکیج الزامی است .

 

انتخاب انواع پکیج دیواری

 

عملکرد پکیج در فصول مختلف سال 

همانطور که میدانید در فصول سرد سال پکیج علاوه بر تامین آب گرم مصرفی باید آب رادیاتور و مدارهای گرمایشی را نیز تامین نماید. در فصل تابستان وظیفه پکیج تنها تامین آب گرم مصرفی و بهداشتی است. به عبارت دیگر هر زمانی که نیاز به آب گرم باشد با باز کردن شیر آب گرم مصرفی، پکیج به صورت اتوماتیک مشعل را روشن کرده و همزمان با قطع مصرف آب و بستن شیر آب گرم مشعل پکیج خاموش میشود. این عمل از طریق برد الکترونیک پکیج کنترل میشود، که در صورت اختلال در این برد میتوانید جهت تعمیر پکیج دیواری از متخصصین ما کمک بگیرید

 

تبدیل حالت پکیج

نتیجه گیری:

پکیج دیواری ، یکی از کم مصرف ترین و به صرفه ترین سیستم گرمایشی دنیاست اما پس از گذشت چند سال ممکن است که فرسوده شوند و نیاز به تعمیر پکیج داشته باشند. تعمیر پکیج یکی از خدمات اصلی نیاسرویس است. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا از طریق وبسایت نیاسرویس با متخصصین ما در ارتباط باشید.

جست و جو

تماس با کارشناسان نیاسرویس

با ما تماس بگیرید و از مشاورین ما کمک بگیرید.
0912 - 930 2551
همه روزه 8 الی 20

نیاسرویس را در صفحات اجتماعی دنبال کنید!

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش