نیاسرویس همراه همیشگی شما

معرفی انواع رادیاتور ها

 

نمایندگی پکیج بوتان و ایران رادیاتور،ایساتیس در تهرانسر

 

با نیاسرویس همراه شو :)

رادیاتور شوفاژ از رایج‌ترین پایانه های حرارتی در نوع سیستم های گرمایشی مرکزی هستند، از این نوع مبدل های حرارتی برای انتقال حرارت آب گرم در به گردش در آوردن سیستم گرمایشی به محیط اطراف رادیاتور مورد استفاده قرار می گیرد. رادیاتور شوفاژ فرآیند انتقال حرارت را به صورت طبیعی انجام داده، آبگرم در حال گردش با گذر از فضای داخل رادیاتور مقداری از گرمای خود را به صورت هدایت حرارتی به سمت پره های رادیاتور منتقل می کند. این گرمای منتقل شده از طریق انتقال حرارت جابجایی و تشعشعی به محیط اطراف رادیاتور منتقل می گردد.

 

رادیاتورها از لحاظ جنس دارای انواع فولادی ، چدنی و آلمینیومی می‌باشند و از نظر طراحی و ساخت نیز به سه دسته تقسیم‌بندی شده‌اند:

  1. تخت
  2. پره‌ای
  3. لوله‌ای

هرکدام از این دسته ها دارای کارکردهای متفاوتی هستند که در ادامه به آن می پردازیم.

 

انواع رادیاتور‌ها، مزایا و معایب آن:

1- رادیاتور پنلی:

شما اگر می خواهید گرمای ساختمان اداری و یا مسکونی خود را با استفاده از رادیاتور های پنلی تامین کنید باید به خوبی مدل رادیاتور را مورد بررسی قرار دهید. اگر ساختمان شما دارای شوفاژ مرکزی است باید مدل های دیگر را برای ساختمان خریداری کنید. اینکه منبع گرمایشی ساختمان شما چیست اهمیت بسیار زیادی دارد و زمان خریداری انواع پنل رادیاتور باید به خوبی آن را در نظر داشته باشید.این نوع رادیاتور در اکثر مواقع از جنس فولاد می باشد. 

برخی از مزایای این نوع رادیاتورها به شرح زیر است:

• نسبت به رادیاتورهای پره ای یکنواختی بیشتری در گرمایش دارد.

•  سطح تابش بصورت یکنواخت و گسترده بوده و همراه با آن گرمای تابشی بیشتر نسبت به انواع رادیاتور پره‌ای دارد. (هر چه سهم نوع گرمایش تابشی نسبت به گرمایش همرفتی بیشتر باشد، از نظر فیزیولوژی بدن انسان دلپذیرتر خواهد بود.)

•   زیبایی و تناسب با اکثر طرح‌های دکوراتیو دارد.

•   نصب یکپارچه و آب بندی آن خوب است.

•   امکان نصب از هر طرف رادیاتور وجود دارد.

 

برخی از معایب رادیاتورهای پنلی:

•   بعلت استفاده از فولاد، امکان زنگ زدن و سوراخ شدگی نسبت به انواع آلومنیومی به خصوص در بلند مدت وجود دارد.

•   در صورت آسیب و سوراخ شدن پنل رادیاتور امکان تعمیر مقرون به صرفه تقریباً وجود ندارد. (کل پنل باید تعویض شود.)

•  امکان افزایش یا کاهش ظرفیت حرارتی رادیاتور به پنل وجود ندارد. ( در چنین مواردی می توان با انشعاب از لوله رفت و برگشت شوفاژ و استفاده از پانل رادیاتور جداگانه ، ظرفیت حرارتی را افزایش داد. )

نکته مهم: در کل از نظر راندمان و کارایی رادیاتورهای پانلی فولادی بهترین نوع رادیاتور هستند ولی به شرطی که از یک تولید کننده مطمئن و دارای تکنولوژی خریداری شوند. 

 

در نهایت باید بدانید که هزینه و قیمتی که شما برای خرید هر یک از پنل های رادیاتور پرداخت می کنید چقدر است. عوامل بسیار زیادی روی این قیمت تاثیر دارد و شما باید به خوبی این عوامل را شناسایی کنید تا بتوانید یکی از آنها را خریداری نمایید. دقت داشته باشید که این عوامل متنوع می باشند و باید آنها را به صورت جزئی مورد بررسی قرار دهید. به عنوان مثال تعداد پنل ها، برند پنل ها، کیفیت و … اهمیت بسیار زیادی دارند و شما باید آنها را زمان پرداخت هزینه به خوبی در نظر داشته باشید.

 رادیاتور پنلی نیازی به سرویس دوره ای ندارد و خرابی خاصی هم ندارد ولی بعد از گذشت چند سال می توانید از سرویسکاران مجاز بخواهید که مدار گرمایش شما را شستشو دهند که هم جرم داخل رادیاتور از بین برود و هم جرم داخل لوله های مدار گرمایش که این مورد هر 4 الی 5 سال یکبار پیشنهاد می شود. در صورتی که می خواهید از تعرفه تعمیرات پکیج مطلع شوید کافیست از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.  

 

انواع پکیج پنلی

 

2- رادیاتور پره‌ای :

رادیاتور پره ای همانطور که از نامش پیداست از کنار هم قرار گرفتن پره های آلومینیومی تهیه شده که همین امر این قابلیت را فراهم می کند که در صورت نیاز به تعداد پره ها اضافه نمود. و یا در صورت خرابی و آسیب دیدگی پره ها میتوان در محل نسبت به تعویض آن اقدام نمود. در این نوع از رادیاتورها، هر پره از رادیاتور دارای ارزش حرارتی مشخصی است و از ترکیب تعداد پره ها، می‌توان ارزش حرارتی مورد نظر متناسب با فضای مورد بحث را بدست آورد. به ترکیب چند پره رادیاتور یک بلوک  می‌گویند.

برخی از ویژگی‌ها و مزایای رادیاتورهای پره‌ای بشرح زیرمی‌باشد:

•  امکان کاهش یا افزایش پره و در نتیجه امکان افزایش بار حرارتی بلوک رادیاتور وجود دارد.

•  امکان تعویض پره‌های آسیب دیده ( اگر یک پره سوراخ شد یا به هر دلیل آسیب دید ، امکان آنکه فقط همان پره را تعویض کرد وجود دارد.) البته گاهی هزینه بازکردن بلوک و تعویض یک پره بالاتر از خرید و تعویض کل بلوک رادیاتور می‌باشد.

•   قدرت بالاتر نسبت به فولاد (رادیاتورهای پنلی) در مقابل زنگ زدگی دارند.

شما میتوانید برای دریافت هرنوع مشاوره و خرید انواع پکیج های دیواری از متخصصین نیاسرویس کمک بگیرید.

انواع رادیاتورهای پره ای

 

3- رادیاتور فولادی :

فرآیند تولید رادیاتور فولادی نیاز به دانش فنی پیچیده‌ای نداشته و مراحل آن عملیات متداول در صنایع فلزی اعم از مراحل ورق کاری ( برش، پرس کاری و فرم دهی )، جوشکاری (جوش مقاومتی و جـــــوش (اکسی استیلن)،

پوشش دهی بارنگ و کنترل کیفیت بوده و عمده مواد مصرفی آن را ورق فولادی تشکیل می‌دهد.

پره رادیاتورهای فولادی به صورت یک بلوک غیر قابل تفکیک تولید می‌شوند. یعنی در خارج از کارخانه نمی‌توان به آنها پره اضافه کرد و یا کم نمود. ولی در مورد رادیاتورهای آلومینیومی این قابلیت وجود دارد.

وزن آن برای هر متر مربع سطح حرارتی 10 کیلوگرم و هر متر مربع آن در شرایط معمولی و اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد حدود 440 کیلوکالری در ساعت می‌دهد.

این رادیاتورها از ورق آهن و به دو صورت صفحه‌ای و پره‌ای ساخته می‌شود.

نوع صفحه‌ای آن از دو ورق پرس شده روی هم بطوریکه آب گرم در بین آن دو قرار دارد درست شده است و در جاهایی که جایگیری وسایل پخش حرارت ایجاد اشکال می‌کند استفاده می‌گردد.

رادیاتور پره‌ای فولادی نیز به دلیل اینکه بصورت پره‌ای ساخته شده می‌تواند سطح راحتی خوبی را در فشاری  نسبتاً کمی ایجاد نماید. اتصال پره‌های رادیاتور به همدیگر معمولاً یا از نوع جوش و یا با استفاده از دنده‌های چپ گرد و راست گرد می‌باشد.

انواع رادیاتورهای فولادی

4- رادیاتورهای چدنی :

رادیاتورهای چدنی معمولاً نیز مانند رادیاتورهای فولادی بصورت پره‌ای ساخته می‌شوند و همانطور که معلوم است جنس آنها از چدن بصورت ریخته‌گری تولید می‌گردد و اتصال پره‌های رادیاتور چدنی توسط مغزی چپ گرد و راست گرد انجام می‌گیرد. این نوع رادیاتور به علت مقاومت در برابر زنگ زدگی و ضخامت جداره و برای محیط های مربوط از این نوع رادیاتور استفاده می‌شود. ولی در مقابل ضربه شکننده است.

خط تولید رادیاتورهای چدنی به دلیل پایین بودن راندمان حرارتی و بالا بودن وزن آنها برچیده شده و تقریبا منسوخ شده می باشد.

 

تعمیر رادیاتور چدنی

 

5- رادیاتور آلومینیومی :

رادیاتور آلومینیومی بصورت پره‌ای و با قطعه‌ای تولید میشوند. پره‌های رادیاتور آلومینومی به علت داشتن پره‌های فرعی جانبی دارای سطح تماس بیشتری نسبت به رادیاتور چدنی و فولادی می‌باشد و از طرف دیگر به علت هدایت بهتر ( ضریب هدایت آلومینیوم بیشتر از چدن و آهن است)، تبادل حرارتی آن نسبت به رادیاتورهای فولادی و چدنی بیشتر است. رادیاتور آلومینیومی سبک تر زیباتر و ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به فولادی دارد. ولی از لحاظ قیمت گرانتر می‌باشد. معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد دارد. مانند حمام‌ها بایستی حتما از رادیاتور آلومینیومی استفاده کرد.

 

6. رادیاتور شیشه ای:

رادیاتور شیشه ای نوعی سیستم های گرمایشی می باشد که به صورت یک تصویر شیشه ای بر روی دیوار منزل، محل کار و … نصب می شود و می تواند عمل گرمایشی را انجام دهد. رادیاتور شیشه ای در نگاه اول مانند یک قاب عکس بزرگ و زیبا بر روی دیوار شما خود نمایی می کند به صورتی که حتی به ذهن مخاطب خطور نمی کند که این قاب شکیل و زیبا سیستم گرمایشی نیز می باشد.
از آنجا که دارای شفافیت و زیبایی خوبی می باشد و قابل شستشو نیز هست، رادیاتورهای شیشه ای را می توان به روش های مختلفی مورد استفاده قرار داد: مثلا می توان آن را در مقابل پنجره قرار داد، در یک پارتیشن شیشه ای قرار داده و یا می توان آن را به یک دکور اضافه کرد، مثلا یک آیینه گرم.

این نوع رادیاتور مناسب برای جاهایی که محیط های مرطوب تری دارند، مانند:

  • ویلا، خانه و پنت هاوس
  • هتل ها، بوتیک ها، مراکز آبگرم و مراکز تناسب اندام
  • گلخانه ها

رادیاتورهای شیشه ای می توانند در شیشه های به رنگ های مختلفی ساخته شده باشند، از جمله شفاف و شیشه ای، سفید مرواریدی، سیاه و آینه ای.

همچنین رادیاتورهای شیشه ای دارای ابعاد و توان های مختلفی هستند.


رادیاتورهای شیشه ای دارای راندمان حرارتی بالا و هم گرید انرژی  A می باشند و قدرتمند در حرارت دهی هستند.
این رادیاتورها بنا به دارا بودن تکنولوژی ضد رسوب و پوسیدگی عمر بالایی دارند که نه زنگ میزنند و نه هیدروژن و رسوب ایجاد میکنند.علاوه بر آن برای تولید حرارت در حمام بسیار مفید می باشد، فقط کافی ست قوانینی که حداقل فاصله از منبع آب را به شما توصیه می کند را رعایت نمایید.
 با توجه به تنوع پیشنهادات برای ابعاد، طرح ها و انواع مختلف حوله خشک کن ها و متعلقات در طرح ها و رنگ های مختلف امکان ساخت طرح های مدرن و زیبای بسیاری وجود دارد.

 

تعمیرات پکیج دیواری


نحوه نصب انواع رادیاتور شیشه ای

نحوه ی نصب رادیاتورشیشه ای بسیار آسان است، ابتدا باید بست هایی که رادیاتور روی آن قرار میگیرد، بر روی دیوار با استفاده از پیچ و رول پلاک نصب شود،  سپس به راحتی میتوانید رادیاتور شیشه ای را روی دیوار نصب کنید.

نگهداری و مراقبت از رادیاتور شیشه ای

در ساخت رادیاتورهای شیشه ای هیچ نوع تجهیزات جانبی که نیاز به مراقبت و تعمیر داشته باشد, به کار نمیرود. برخلاف سایر سیستم های گرمایشی که پس از چند ماه نیازمند سرویس کردن میباشند, رادیاتورهای شیشه ای به مراقبت و نگهداری نیاز ندارند و هزینه ای صرف نگهداری از آنها نمیشود.


هزینه نصب رادیاتور های شیشه ای

هزینه  هاي نصب رادیاتور های شیشه ای برقي بسيار کم است و در برابر هزينه سيستم هاي همرفتي بسيار کم است. در واقع نصب رادياتور شيشه اي نياز به متخصص ندارد. رادياتور شيشه اي جايگزين مناسب رادياتورهاي همرفتي مي باشد و براي کساني که مشکل لوله کشي دارند بسيار مناسب است.


مزایای رادیاتورهای شیشه ای

  • بنا به دارا بودن تکنولوژی ضد رسوب و پوسیدگی عمر بالایی دارند
  • هزینه نصب کمی دارند
  • قیمت خرید پایین است
  • تنوع آن بسیار گسترده میباشد. 
  • بی صدا بوده و نیاز به فضای کمی دارد.
  • بهداشتی، سهولت تمیز کردن و تعمیر و نگهداری
  • هماهنگ با کلیه سیستم های گرمایشی
  • بازدهی حرارتی بیشتر با خروج از محدوده نما
  • سازگار با سیستم هوشمند سازی
  • سازگاری با دکوراسیون داخلی
  • قابلیت شستشوی شیشه با مواد پاک‌کننده


معایب رادیاتورهای شیشه ای

  • بالا بودن قیمت رادیاتورهای شیشه ای سفارشی
  • احتمال شکسته شدن صفحه شیشه ای رادیاتور
  • احتمال ایجاد آلودگی

مرکز تخصصی تعمیرات پکیج | تعمیرات، سرویس، نصب و نگهداری

نیا سرویس با برخورداری از تکنسین ها و متخصصین ماهر و کارآمد در زمینه نصب، سرویس و تعمیرات پکیج دیواری شوفاژکار، ایساتیس، ایران رادیاتور، بوتان، دوو، گلدیران و.... یک مرکز تخصصی و منحصر به فرد در تهران بزرگ بوده و بی وقفه مشغول خدمات رسانی به مشتریان محترم می باشد.

علاوه بر ان شما میتوانید برخی از عیب های موجود در دستگاه را خودتان تا قبل از رسیدن تکنسین رفع کنید در صورتی که آگاهی کافی در این زمینه داشته باشید. به همین دلیل ما در وب سایت خود مطلبی در زمینه آموزش عیب یابی پکیج  تحت عنوان بررسی کدهای خطای پکیج ارائه داده ایم تا شما به راحتی بتوانید از آن استفاده نمایید.

آشنایی و به روز بودن نیروهای شرکت نیاسرویس به فناوری های جدید و نوین دنیا و همچنین توانایی منحصر به فرد این نیرو ها، در زمینه تعمیر و سرویس انواع مختلف پکیج دیواری باعث شده است که خدمات و سرویس دهی به این دستگاه ها، بدون نیاز به جابجایی، در محل انجام گرفته تا هزینه تعمیرات پکیج دیواری برای مشتریان گرامی تا بیست درصد کاهش یابد.

 

جست و جو

تماس با کارشناسان نیاسرویس

با ما تماس بگیرید و از مشاورین ما کمک بگیرید.
0912 - 930 2551
همه روزه 8 الی 20

نیاسرویس را در صفحات اجتماعی دنبال کنید!

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش