یکی از شایعترین مشکلات پکیج دیواری تجمع انواع رسوبات در قطعات و لوله های پکیج است که به دلیل سختی موجود در آب مصرفی بوجود می آید و عدم رسوب زدایی پکیج می تواند باعث ایجاد خسارات جبران ناپذیری شود و یا هزینه های زیادی برای تعمیر آن بدنبال داشته باشد.
رسوب گیری و اسید شویی پکیج از جمله اقدامات مهم و ضروری هستند که پیش از به راه انداختن شوفاژها باید به فکر آن باشید. اگر افت فشار آب گرم را احساس کردید یا زمان زیادی برای گرم شدن آب نیاز بود، حتما به رسوب زدایی پکیج و رسوب گیری رادیاتور شوفاژ نیاز دارید.
استفاده از سختی گیر پلی فسفات در پکیج بسیار ضروری است و اگر در پکیج های تک مبدل کار اسید شویی انجام شود حتماً توصیه می شود که سختی گیر نصب شود. البته باید این نکته را نیز متذکر شویم که در پکیج های دو مبدل نیز استفاده از سختی گیر می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
درواقع این کار باید به صورت کاملا تخصصی انجام شود و نمی توان آن را به افراد بی تجربه سپرد. زیرا اگر جرم گیری پکیج به درستی انجام نشود ، باعث گرفتگی و حرکت رسوب به قسمت های دیگر شده و مجبور می شوید یک بار دیگر هزینه رسوب زدایی پکیج را بپردازید. سعی کنید این مورد را پشت گوش نیندازید ، زیرا حتی ممکن است پکیج و شوفاژ ها را کاملا از کار انداخته و شما را مجبور به تعمیر و حتی تعویض پکیج نماید.
بنابراین بهترین اقدام این است که سرویس فیلتر و صافی برگشت پکیج به موقع انجام شود. بهتر است آن را به کادر مجرب و متخصص مرکز تعمیرات نیاسرویس بسپارید تا با کمترین وقت نسبت به شستشو و یا نحوه تعویض فیلتر و صافی برگشت پکیج شما اقدام نمایند.
اهمیت استفاده فیلتر در پکیج:
مقداری رسوب در تمامی آبهای شهری وجود دارد. زیرا آبهای شهری از سفره های آب زیرزمینی تأمین میشوند که دارای رسوبات و مواد معدنی زیادی هستند. وجود رسوب در آب جزء جدانشدنی آبهای شهری است و این وضعیت در مناطق کم باران، فصول گرم و آبهای دارای تصفیه نامناسب، تشدید گردیده و در نهایت موجب بروز مشکلاتی در عملکرد مناسب پکیج میگردد.
ورود آبهای دارای رسوب به پکیج، منجر به تجمع رسوب و انسداد در مسیر آب ورودی به پکیج شده و تأمین آب گرم توسط پکیج را با مشکل روبهرو میکند و کارایی پکیج کاهش می یابد.
وقتی رسوب داخل لوله ها جمع میشود آب گرم در لوله ها کاهش دما پیدا می کند و دستگاه برای گرم کردن آب مصرفی باید انرژی بیشتری را صرف کنند به همین دلیل این امر میتواند باعث سوختن و حتی از کار افتادن منبع شود.
بنابراین برای جلوگیری از این مشکل در مسیر آب ورودی به پکیج از فیلتر و صافی برگشت استفاده میشود که مانع ورود رسوب به پکیج میگردد.
(با هواگیری پکیج میتوانید از گرم نشدن آب مصرفی پکیج در حمام و آشپزخانه جلوگیری کنید. شما با انجام این کار می توانید فشار یا بار آب در لوله ها را در بهترین حالت کنترل کنید و باعث افزایش طول عمر پکیج خود شوید.)
صافی برگشت پکیج چیست؟
صافی برگشت پکیج دیواری در مسیر برگشت رادیاتور و بخش پایین پکیج قرار گرفته است و از ورود آب از رادیاتور به داخل پکیج جلوگیری میکند. در واقع این صافی جلوی ورود رسوبات موجود در آب به پکیج را میگیرد. جنس این صافی، برنجی میباشد. استفاده از صافی های باکیفیت و مناسب در پکیج دیواری باعث پیشگیری از ایجاد سروصدا در پکیج میشود و گرمایش مناسبی را در رادیاتورها ایجاد میکند. صافی برگشت پکیج از نوع مغناطیسی دارای مگنتی(مغناطیسی) بوده که رسوبات فلزی را جذب کرده و طول عمر پکیج را افزایش میدهد.
انواع فیلترهای برگشت پکیج کدامند:
قبل از اینکه به نحوه تعویض فیلتر برگشت پکیج دیواری بپردازیم لازم است که با انواع فیلترهای برگشت در پکیج آشنا شویم تا در انتخاب نوع فیلتر مناسب، درست اقدام نماییم. فیلتر برگشت پکیج، انواع مختلفی دارند که انواع رایج آن فیلتر مغناطیسی، الکترونیکی و شیمیایی (پلی فسفات) میباشد.
نکته
آب گرم عبوری از فیلترهای پلی فسفات نباید برای آشامیدن مورد استفاده قرار گیرد زیرا ترکیبات موجود در این نوع فیلترهای برگشت پکیج، غذای مناسبی برای میکروبها بوده و میتواند باعث رشد میکروبها در آب شود. بنابراین در مورد فیلتر پلی فسفات باید هر 6 ماه یکبار آنها را تعویض نمود. هنگامی که رسوباتی در سختی گیر پکیج تجمع یابد و یا داخل لولهها گیاهان و جلبکها تجمع یابند، زمان رسوبزدایی یا تعویض فیلتر برگشت پکیج فرارسیده است.
زمان تعویض فیلتر(کارتریج )در پلی فسفات(سختی گیر)
بعد از مدت ۶ ماه استفاده از فیلتر به دلیل اینکه کارتریج ها در ۶ ماه تاثیر خود را از دست میدهند، باید آنرا تعویض نمود. در زمانی که کریستالهای جامد درون محفظه سختی گیر حل شده باشد و یا دچار تغییر رنگ شده باشد و یا گیاهان سبز رنگ در آن ایجاده شده باشد. زمانی که رسوب گیرها در محل تاریک و مرطوب قرار گرفته باشند ، رسوب گیر و به دلیل رطوبت کیفیت خود را ازدست میدهد. باید در مناطق شمالی کشور زود به زودتر اقدام به تعویض آن نمایید.
روش رسوب زدایی پکیج :
برای هر کاری بهتر است از متخصص آن استفاده کرد. برای سرویس و تعمیر پکیج نیز یک سرویسکار متخصص پکیج ، کار شما را خیلی راحت تر می کند. شما می توانید با نیاسرویس تماس بگیرید و از خدمات فوری این مجموعه بهره بگیرید. اما شاید شما فرد آچار به دستی باشید و دوست داشته باشید خودتان پکیجتان را سرویس کنید ، پس می توانید در این بخش با ما همراه باشید تا با دو روش رسوب زدایی پکیج آشنا شوید.
پکیج ها از نظر ساختاری شبیه هم می باشند مثلا ساختار پکیج دیواری بوتان با پکیج دیواری ایران رادیاتور و یا پکیچ تاچی ویا سایر پکیج ها خیلی تفاوتی ندارند .شما با استفاده از روش های همین مقاله می توانید پکیج خود را تعمیر نمایید.
نحوه نصب انواع فیلتر پکیج دیواری:
برای تعویض فیلتر پکیج بوتان شما ابتدا باید قاب پکیج را باز کنید.
در مرحله بعد باید تمام سنسورهای را که در قسمت مبدل اولیه و ثانویه وجود دارد از پکیج جدا کنید و مبدلها را نیز از پکیج خارج کنید.
دقت داشته باشید که مبدل های حرارتی را از پکیج بیرون بیاورید تا هیچ گونه خطری شما را تهدید نکند.
برای رسوب زدایی شما باید از دستگاه پاورفلو استفاده کنید.
برای نصب فیلتر پلی فسفات بعد از شیر آب سرد پکیج فیلتر را به شیر ورودی نصب کرده و طرف دیگر فیلتر پکیج را از طریق شلنگ به زیر دستگاه نصب کنید.
پس از مدتی کارکرد خاصیت نمک های داخل فیلتر پلی فسفات از بین میروند. شما میتوانید مخزن لیوانی شکل را برعکس عقربه های ساعت باز کرده نمک ها را خارج کنید و نمک های جدید را جایگزین کنید و به حالت اول ببندید.
برای نصب سختی گیر مغناطیسی هم به همین روال پیش میروید اما با این تفاوت که سختی گیر را زیر دستگاه میبندید و شلنگ را به شیر ورودی نصب میکنید.
عزیزان حتما از فیلتر های پکیج دیواری برای جلوگیری از رسوب مبدل ها و سختی آب از فیلتر پکیج پلی فسفات یا سختی گیر مغناطیسی استفاده نمایید.
نحوه نصب سختی گیر مغناطیسی پکیج:
کربنات کلسیم موجود در آب از دمای حدود 40 درجه سانتیگراد شروع به رسوب میکند، لذا نصب این فیلتر در ورودی آب ساختمان جهت جلوگیری از ته نشینی رسوب بر روی مبدل اصلی و ثانویه سیستم های گرمایشی توصیه می گردد.
لازم به ذکر است رسوب زدای مغناطیسی در کاهش رسوب گذاری آب بر روی سطوح داغ در حالتی که آب در یک سیکل بسته در حال چرخش باشد نیز موثر است (مثلا در مدار گرمایش) و در حالتی که سختی آب ورودی به مدار گرمایش بالاتر از 200 پی پی ام باشد کاربرد دارد.
سختی گیر مغناطیسی یکی از انواع مختلف آن است که با ایجاد میدان مغناطیسی درون لوله ای که وارد مجتمع می گردد باعث یونیزه شدن آب و نهایتا جداسازی پارامترهای سخت آب می شود.
در منازل مسکونی از سختی گیر مغناطیسی به منظور نرم کردن آب و جلوگیری از رسوب لوله های رادیاتور (شوفاژ) ، آب گرم کن ها و پکیج های دیواری استفاده می شود.
با توجه به اینکه پکیج های دیواری حجم قابل توجهی از آب را برای چرخش درون رادیاتورها و لوله های آب گرم و حمام به چرخش در می آورند عدم استفاده از سختی گیر سر راه ورودی به پکیج دیواری باعث ایجاد مشکلات فراوانی از جمله گرفتگی و انسداد خواهد شد.
لذا ما پیشنهاد میکنیم حتما از سختی گیر مغناطیسی استفاده نمائید.
نحوه تعویض فیلتر پکیج بوتان:
- برای تعویض فیلتر پکیج بوتان شما ابتدا باید قاب پکیج را باز کنید.
- در مرحله بعد باید تمام سنسورهای را که در قسمت مبدل اولیه و ثانویه وجود دارد از پکیج جدا کنید و مبدلها را نیز از پکیج خارج کنید.
- دقت داشته باشید که مبدل های حرارتی را از پکیج بیرون بیاورید تا هیچ گونه خطری شما را تهدید نکند.
- برای رسوب زدایی شما باید از دستگاه پاورفلو استفاده کنید.
علت اینکه برای تعمیر پکیج دیواری نیا سرویس را به شما پیشنهاد میکنیم این است که نمایندگی تعمیر پکیج دیواری در تمامیبرندها از جمله ایران رادیاتور، بوش، بوتان، لورچ، آلزان، وایلانت، ایساتیس، آریستون و … بوده و شما هم اکنون برای انجام خدمات تعمیر پکیج خود میتوانید در همین سایت بدون هیچ گونه اتلاف وقت سفارش خود را ازطریق ارتباط با تکنسین های ما ثبت نموده و شاهد خدمات بی نظیر متخصصین ما باشید و یا با شماره 09129302551 تماس بگیرید.